6 April


Till middag blev det Fisk & Ris med en jätte god sallad!

Ingredienser:
1 personer

1 torskfile
Mjöl
Ägg
Persilja

Ris
Spenat
Majs
Morot
Purjolök

Salladskål
Tomat
Mozarella
Vinäger
Salt & Peppar

Gör såhär:

1. Koka riset tillsammans med små små små bitar av hakkad morot, purjolök inte alls mycket. Lägg sedan i lite spenat och majs. Låt det koka upp.
2. När fisken har tinat upp så lägger du den i ägg och persilja och sen rullar du in den i mjöl. Sedan steker du den i en stekpanna några minuter på vadera sida.
3. Skär salladskål,mozarella & tomat och sedan lägg i vinäger & olivolja!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MicasMat

Jag har alltid velat ha en matblogg, men har aldrig kommit igång riktigt. Men nu till 3an bestämde jag mig för att ha det som projektarbete. Jag kommer att inrikta mig till unga men även vuxna också. De jag vill få ut med bloggen är att det ska vara billigt,lätt, kul och även väldigt gott! Jag hoppas att alla som älskar att laga mat blir inspererade även de som kanske inte älskar att laga mat även blir inspererade.

RSS 2.0